Field Supervisor Benefit regio Zuid

  • Company: BeneFit Cosmetics Netherlands
  • Location: Netherlands
  • Business group: Perfumes & Cosmetics
  • Contract type: Permanent Job
  • Function: Sales
  • Experience required: Beginner
  • Reference No.: BEFI100423
  • Date of publication: 2019.08.07

Position

Field Supervisor Benefit      regio Zuid

We zijn bij Benefit per oktober op zoek naar een Field Supervisor die perfect bij ons team past; een relatiebouwer die ook goed zelfstandig kan werken, pro-actief werkt en kan motiveren! Je bent verantwoordelijk voor jouw regio en rapporteert direct aan de Sales Development Manager. Jouw doel is enerzijds om te bouwen aan een sterke relatie met de Douglas teams in jouw regio, en daarnaast om de business in jouw regio te stimuleren en te laten groeien door de standaard hoog te zetten en ‘to lead by example'.

VERANTWOORDELIJKHEDEN;

Retail Sales - Marketing - Training

Begrijpen, respecteren en naleven van de ‘pink & fun' werkwijze van Benefit Target gericht werken doelstellingen realiseren Opvolging, controle en realisatie van maandelijkse en jaarlijkse verkoopverwachtingen Maandelijks follow up / reporting ontwikkelingen in regio met Sales Development Manager Presenteren nieuwe productlanceringen aan store managers Douglas & BeneBabes Motiveren en coachen van BeneBabes (services /verkoop/producten)

 Activaties - Promoties - Events

Ondersteunen en motiveren van de store managers en BeneBabes om regelmatig en zelfstanding in store Bene-parties te organiseren

 Relaties bouwen

Ontwikkelen en onderhouden van een sterke, unieke en leuke werkrelatie met de store managers en BeneBabes van Douglas stores in jouw regio.

 Voorraad - Merchandising

Monitoren voorraad in de regio top segmenten Updaten / optimaliseren merchandising volgens guidelines


Profile

COMPETENTIES;

Wat willen wij graag in jou zien

Kennis en liefde voor Benefit Passie voor beauty Affiniteit met wenkbrauwen Enthousiaste en bruisende persoonlijkheid  People Management Skills Ervaring in het ontwikkelen van werkrelaties Uitstekende communicatieve vaardigheden Jij weet uit te dagen, te motiveren en te sturen Goed commercieel inzicht Cijfermatig inzicht / analytische skills Probleem oplossende mind-set Jij kunt plannen en structuur in je werk houden Oog voor detail Jouw energielevel = hoog! Assertief en zelfverzekerd

 

Als jij de persoon bent die hierboven wordt beschreven, stuur ons dan je roze, bruisende motivatie en CV.

We kunnen niet wachten jou een beetje beter te leren kennen!

Apply

Perfumes & Cosmetics

A major player in the perfumes, make-up and skincare markets, the Perfumes & Cosmetics division groups together major historic Houses as well as young brands with strong potential.

Discover the business group