Stage Assistant Trade & Merchandising

  • Company: Parfums Christian Dior Netherlands
  • Location: Netherlands
  • Business group: Perfumes & Cosmetics
  • Contract type: Internship
  • Function: Marketing
  • Experience required: Beginner
  • Reference No.: PCD16078
  • Date of publication: 2019.05.15

Position

Wij zijn bij Parfums Christian Dior op zoek naar een Trade Marketing & Merchandising stagiair(e) die beschikbaar is per september 2014 voor 5 á 6 maanden en voor 4/5 dagen in de week. Als Trade Marketing & Merchandising stagiair(e) ondersteun je de Trade Marketing Manager en Merchandising Manager van Parfums Christian Dior. Tijdens deze stage ben je actief betrokken bij allerlei Trade activiteiten. Het Trade Plan is een jaaroverzicht met activiteiten die plaatsvinden bij diverse retailers: o.a. de Bijenkorf, ICI PARIS XL en Douglas. Het doel van de activiteiten is het bouwen van een structurele samenwerking met onze Trade partners en het realiseren van optimale zichtbaarheid van het Huis Christian Dior in de parfumerieën. Deze stage biedt een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen op de marketingafdeling van Parfums Christian Dior.

Profile

Eisen? - WO/HBO opleiding, bij voorkeur: Bedrijfskunde, Marketing of Economie. - Nauwkeurige werkwijze. Retail = Detail - Gedreven en proactieve werkhouding - Hands-on mentaliteit - Flexibel - Hoge mate van zelfstandigheid - Affiniteit met cosmetica - Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. - Goede beheersing van computervaardigheden: met name Excel en Powerpoint.

Additional information

Werkzaamheden? Werkzaamheden zullen bestaan uit het voorbereiden van de Events, hierbij valt te denken aan: het opzetten van een planning in de aanloop naar een Event, creëren van draaiboeken en tal van andere werkzaamheden. Na een Event zal je het verloop van het Event en de resultaten analyseren. Daarnaast bestaat de functie ook uit het voorbereiden van maandelijkse presentaties voor interne en externe partijen. Je gaat onderdeel uitmaken van de Marketingafdeling en zal kennismaken met de day-to-day business.
Apply

Perfumes & Cosmetics

A major player in the perfumes, make-up and skincare markets, the Perfumes & Cosmetics division groups together major historic Houses as well as young brands with strong potential.

Discover the business group