Trade Marketing & Merchandising INTERNSHIP

  • Company: Parfums Christian Dior Netherlands
  • Country/Region: Netherlands
  • Business group: Perfumes & Cosmetics
  • Contract type: Internship
  • Function: Marketing
  • Experience required: Beginner
  • Reference No.: PCD15716
  • Date of publication: 2019.10.23

Position

Wij zijn bij Parfums Christian Dior op zoek naar een Trade Marketing & Merchandising stagiair(e) die beschikbaar is vanaf begin januari 2020 voor een periode van ongeveer 6 maanden voor 5 dagen in de week. Helaas hebben we geen mogelijkheid voor afstudeerstages.


Als Trade Marketing & Merchandising stagiair(e) ondersteun je de Trade Marketing Manager van Parfums Christian Dior. Tijdens deze stage ben je actief betrokken bij allerlei trade marketing én merchandising activiteiten. Deze verschillende activiteiten zijn onderdeel van het Trade Plan, wat een jaaroverzicht is met events die plaatsvinden bij diverse retailers: o.a. de Bijenkorf, ICI PARIS XL en Douglas. Het doel van de events is het bouwen van een structurele samenwerking met onze Trade partners en het realiseren van optimale zichtbaarheid van het Huis Christian Dior in de parfumerieën.

Deze stage biedt een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen op de marketingafdeling van Parfums Christian Dior.

Waar:
De portefeuille van LVMH, Louis Vuitton Moët Hennessy, is op het gebied van parfums en cosmetica uitgebreider dan ooit. Met gerenommeerde namen als Christian Dior, Guerlain, Givenchy, Kenzo en Benefit voldoen we aan een unieke mix van kwaliteit, vakmanschap en luxe. Vanuit de Nederlandse vestiging van LVMH Perfumes & Cosmetics te Capelle aan den IJssel zorgen verschillende teams er dagelijks voor dat de visie van onze organisatie in de Nederlandse markt wordt uitgedragen en het specifieke karakter van ieder afzonderlijk merk wordt gewaarborgd. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die zich bij onze visie thuis voelt.

 

Werkzaamheden:
Werkzaamheden zullen bestaan uit het voorbereiden & realiseren van het trade marketing plan, hierbij valt te denken aan: het opzetten van een planning in de aanloop naar campagnes, creëren van briefings én het daadwerkelijk produceren van campagne-materialen met behulp van programma's als Photoshop en InDesign. Aansluitend draag je samen met de Trade Marketing Manager zorg voor de volledige implementatie bij de diverse retailers. Je gaat onderdeel uitmaken van de Marketingafdeling en je zal kennismaken met de day-to-day business.

 


Profile

Eisen?

-           WO/HBO opleiding, bij voorkeur: Bedrijfskunde, Marketing of Economie.

-           Nauwkeurige werkwijze. Retail = Detail

-           Gedreven en proactieve werkhouding

-           Hands-on mentaliteit

-           Flexibel

-           Hoge mate van zelfstandigheid

-           Affiniteit met cosmetica

-           Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

-           Goede beheersing van computervaardigheden: waaronder Excel en Powerpoint

Apply

Perfumes & Cosmetics

A major player in the perfumes, make-up and skincare markets, the Perfumes & Cosmetics division groups together major historic Houses as well as young brands with strong potential.

Discover the business group